Hier vind je het jaarverslag van 2019

Het jaarverslag van 2018 staat online! Hierin wordt teruggeblikt op wederom een bewogen en productief jaar.

Mede dankzij de prachtige illustraties van Hedy Tjin en de mooie vormgeving door Veronique Gielissen geeft het een levendig en kleurrijk beeld van de projecten die SDM in 2018 mede mogelijk maakte. We zijn ongelofelijk trots om te kunnen investeren in het werk van zoveel creatieve, moedige en volhardende mensen, die zich op eigen wijze inzetten om de Nederlandse samenleving meer weerbaar, geïnformeerd en inclusief te maken.

Vele van de mensen en organisaties die in 2018 werden gesteund komen terug in interviews, projectbeschrijvingen en zelfgeschreven columns. Daarnaast besteedt het jaarverslag aandacht aan de rol die SDM speelt in het Nederlandse journalistieke landschap door op te treden als ideële aandeelhouder van De Persgroep en De Correspondent. Tot slot kan je zoals gebruikelijk meer algemene informatie over het bestuur, kantoor en de werkwijze van SDM en de financiële resultaten van 2018. We hopen dat je het verslag met veel interesse zal lezen (en bekijken!).

Lees het jaarverslag hier!