Jaarverslag 2020

Eindelijk! Het SDM jaarverslag 2020 is gepubliceerd. Mede dankzij de illustraties van Dewy Elsinga geeft het een kleurrijk beeld van de projecten die SDM in 2020 mede mogelijk maakte.

Het jaar 2020 was uitdagend; ook voor de mensen wiens werk wij steunen en die zich – ondanks alle tegenslag – hebben ingezet om de Nederlandse samenleving in 2020 meer weerbaar, geïnformeerd en inclusief te maken. Dat dit toch is gelukt, vinden we een bijzondere prestatie.

Het jaarverslag staat weer vol interviews, projectbeschrijvingen en columns. Daarnaast heeft Lisa Peters een aantal mensen geïnterviewd over de impact van de coronapandemie op hun werk. Tot slot vind je meer algemene informatie over de raad van toezicht, het bestuur, de werkwijze en de financiële resultaten van SDM in 2020.

Lees het jaarverslag hier