Aanvraag doen

Het is alleen mogelijk om voorstellen tot financiering in te dienen binnen de daartoe vooraf aangekondigde oproepen tot aanvragen (zie de kalender hieronder), door deze te registreren via onze SDM portal op deze website. Stichting Democratie en Media kan aanvragen zo snel en efficiënt behandelen. Per jaar zullen er gemiddeld drie oproepen tot aanvragen worden uitgezet. Sommige leggen daarbij het accent op een specifiek aandachtsgebied. Aanvragen voor organisatiesteun is niet mogelijk en gebeurt uitsluitend op uitnodiging van Stichting Democratie en Media.

Twijfel je of je project ontvankelijk is voor financiering? Vul dan onderaan deze pagina het formulier in voor de ‘Ontvankelijkheidstoets’. We proberen binnen 2 weken te antwoorden. Als je kort voor de deadline voor de oproep tot aanvragen nog niets hebt gehoord, wacht dan niet op een reactie maar dien je voorstel in. We kunnen niet zeggen hoeveel kans je voorstel maakt. Dat hangt onder andere af van de overige binnengekomen verzoeken en van de kwaliteit van je uiteindelijke aanvraag.

Let op: dit formulier invullen is niet hetzelfde als het indienen van een officiële aanvraag binnen onze oproep tot aanvragen. Dit kan uitsluitend via de SDM-portal als er een oproep geopend is. Je aanvraag wordt niet in behandeling genomen wanneer alleen het onderstaande formulier is ingevuld. We kijken alleen naar de ontvankelijkheid van de aanvraag.

Momenteel staat er geen oproep geopend. 


Kalender 2018

2018 – 1
Geopend: 3 januari t/m 28 januari
Besluit: 29 maart

2018 – 2 
Geopend: 30 april t/m 27 mei
Besluit: 27 juli

2018 – 3 
Geopend: 3 september t/m 30 september
Besluit: 30 november

Stichting Democratie en Media is een financieel onafhankelijke instelling die bij toekenning van financiële steun haar eigen afwegingen maakt.

 

Fill out my online form.