Bureau

De organisatie van SDM bestaat uit de volgende personen:


Nienke Venema
Directeur-bestuurder

Nienke is verantwoordelijk voor de algemene leiding, de bedrijfsvoering, de strategische ontwikkeling en de externe vertegenwoordiging van Stichting Democratie en Media.


Ayaan Abukar
Programmamanager

Ayaan coördineert de ‘Reguliere oproep’, behandelt aanvragen hierbinnen en zoekt proactief naar initiatieven die bij de stichting passen. Daarnaast draagt ze actief bij aan de beleidsvorming.


Karlijn Bink
Bureaucoördinator

Karlijn is zowel het aanspreekpunt als de spin in het web van de organisatie. Naast office management taken behandelt ze aanvragen binnen de ‘Reguliere oproep’ en coördineert ze de jaarlijkse 5 februari herdenking.

Willem Lenders
Programmamedewerker

Willem behandelt aanvragen binnen de ‘Reguliere oproep’, zoekt proactief naar initiatieven die bij de stichting passen en coördineert de website en het registratiesysteem voor aanvragen.

Maartje Eigeman
Programmamanager

Maartje coördineert de ‘Oproep tegen moslimdiscriminatie’, behandelt aanvragen hierbinnen en zoekt proactief naar initiatieven. Daarnaast ontwikkelt zij een programma voor ondersteuning en versterking van subsidieontvangers binnen deze oproep.

Sümeyye Ekmekci
Programmamedewerker

Sümeyye behandelt binnengekomen aanvragen, voor zowel de ‘Reguliere oproep’ als de ‘Oproep tegen moslimdiscriminatie’. Ze zoekt daarnaast proactief naar nieuwe initiatieven en helpt Maartje bij het coördineren van andere activiteiten binnen het programma tegen moslimdiscriminatie. De foto’s zijn gemaakt door Anne van Zantwijk.