Reguliere oproep (gesloten)

Deze oproep is momenteel gesloten! Let op dat de informatie op deze pagina bij de volgende oproep verouderd kan zijn. De eerstvolgende Reguliere oproep opent begin september 2017.


 

Wil jij bijdragen aan onafhankelijke media en een sterke democratische rechtsstaat?

Een open, inclusieve democratische samenleving waarin bestuurders verantwoordelijk omgaan met hun mandaat en onafhankelijke journalistiek de macht controleert en het publiek informeert, is niet vanzelfsprekend. Het is belangrijk dat de samenleving de democratische rechtstaat pro-actief waarborgt en hooghoudt.

Heb je een initiatief dat onafhankelijke, kritische media stimuleert of een sterke, integere democratische rechtsstaat waarborgt of hooghoudt? Past het binnen onze pijlers waarheidsvinding, media-innovatie, fundamentele rechten en vrijheden, daadkrachtige democratie of ge- en herdenken? Doe dan een aanvraag.

Tussen vrijdag 14 april 2017 en zondag 14 mei 2017 kun je projectvoorstellen insturen. Om in aanmerking te komen voor financiering, moet je aanvraag passen binnen een van onze twee hoofddoelstellingen én een van onze vijf pijlers. Meer weten over de doelstellingen, criteria, prioriteiten en meer informatie over het aanvraagproces? Lees dan dit document of kijk hier:

Let op! Aanvragen kunnen alleen via het webformulier worden ingediend. Wanneer je alle vereiste documenten hebt verzameld en het webformulier hebt voorbereid, kun je naar deze pagina (het webformulier is gesloten) gaan om het webformulier in te vullen. Aan het einde van het formulier kun je de gevraagde documenten uploaden.

Vragen? Stuur een e-mail naar info@stdem.org.

Wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige oproepen tot aanvragen? Klik dan hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.