Reguliere oproep (gesloten)

DEZE OPROEP IS GESLOTEN. De volgende oproep opent 14 april t/m 14 mei 2017.


Wil jij bijdragen aan onafhankelijke media en een sterke democratische rechtsstaat?

Een open, inclusieve democratische samenleving waarin bestuurders verantwoordelijk omgaan met hun mandaat en onafhankelijke journalistiek de macht controleert en het publiek informeert, is niet vanzelfsprekend. Het is belangrijk dat de samenleving de democratische rechtstaat proactief waarborgt en hooghoudt.

Heb je een initiatief dat onafhankelijke, kritische media stimuleert of een sterke, integere democratische rechtsstaat waarborgt of hooghoudt? Past het binnen onze pijlers waarheidsvinding, media-innovatie, fundamentele rechten en vrijheden, daadkrachtige democratie of ge- en herdenken? Doe dan een aanvraag.

Tussen maandag 2 januari 2017 en zondag 12 februari 2017 kun je projectvoorstellen insturen. Om in aanmerking te komen voor financiering, moet je aanvraag passen binnen een van onze twee hoofddoelstellingen én een van onze vijf pijlers.

Wil je een aanvraag doen? Lees dan dit document met daarin een uitgebreide toelichting op onze doelstellingen, criteria en meer informatie over het aanvraagproces.

Of kijk eerst even hier:

Let op! Er is een nieuw template voor aanvragen. Aanvragen die niet in dit template worden ingediend, zullen niet in behandeling worden genomen. Aanvragen kunnen per email worden gestuurd naar info@stdem.org. De deadline is zondag 12 februari 2017.

Hier vind je alle informatie gebundeld.

Wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige oproepen tot aanvragen? Klik dan hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.